Deskundig en Pragmatisch

Adviseurs

Neem contact met ons op


Ferre Koopman
Partner KAM-adviseur

Ferre houdt zich binnen KAM-adviseur bezig met advisering en ondersteuning van midden- en kleinbedrijf op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Hij is gespecialiseerd in de bouw en aanverwante sectoren. 

Daarnaast is hij als auditor, reviewer en certificatiecoördinator (o.a voor de normen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA en Safety Culture Ladder (SCL, voorheen Veiligheidsladder) actief betrokken bij certificerende instellingen in binnen- en buitenland.

Nicofrans Tromp
Partner KAM-adviseur
medeoprichter van de Tripart Adviesgroep B.V. 

Sinds 1990 actief als adviseur op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu en heeft aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van auditing en veiligheidskunde (HVK).

Houdt zich binnen KAM-adviseur bezig met KAM-advisering, veiligheidskundige ondersteuning en auditing in met name bouw , infra, metaal en zakelijke dienstverlening. Daarnaast geeft hij leiding aan de back office van KAM-adviseur.


Cees Ewijk
Partner KAM-adviseur

Cees houdt zich binnen KAM-adviseur bezig met KAM-advisering, veiligheidskundige ondersteuning en auditing van met name (asbest)sloop en recyclingbedrijven, daarnaast is hij het aanspreekpunt voor milieu- en asbestgerelateerde zaken bij KAM-adviseur.


Michelle Glorie
Leidinggevende en adviseur

Michelle houdt zich onder andere bezig met de ondersteuning van organisaties bij certificeringstrajecten op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM) waaronder VCA, ISO9001, ISO14001 en CO2 Prestatieladder. 


Jessica Goossens
Adviseur

Jessica ondersteunt de KAM-adviseurs bij grote projecten en adviseert en ondersteunt organisaties bij kleinere projecten.

Ze heeft de ISO 9001; 2015 lead auditor cursus en de opleiding MVK afgerond.Lisa Boot
Junior adviseur


Gabriëlle Schut
Junior adviseur

Yasmine Qountich
Junior adviseurJolanda Pureveen
Administratie en backoffice ondersteuning


Arnold Schrikker
Erkende EHBO/BHV instructeur

Arnold wordt door KAM-adviseur ingezet bij de BHV-opleidingen en Veiligheidsdagen. Naast de verplichte Bedrijfshulpverlening geeft hij veiligheidsinstructies en begeleidt hij de noodplan- en ontruimingsoefeningen.

Franchisenemers


Mladen Petricevic
KAM Rotterdam
Tel.nr: +31 621711415

LinkedIn
E-mail: mladen@kam-rotterdam.nl


Tinus Schonewille
KAM-adviseur Hoogeveen
Tel.nr:06-19462229

Linkedin
E-mail: tinus@kam-adviseur.nlHans Schipaanboord

Ilja Schmidt
Hoger veiligheidskundige
KAM-adviseur Lelystad


Patrick HoubenJan Stoter
KAM-adviseur Veldhoven